Meer Informatie klik op onderstaande links:

Centrales:

* AlphaVision® NG

* Scantronic 9850Detectoren:

* Dualtech detectoren

* Anti-masking serie

* Actief infrarood detectoren

* GlasbreukdetectieMeldkamer:

* Ision Meldkamer

CamerabeveiligingCamera beveiliging

* Aantal overvallen neemt af door video-observatie

* Stelende werknemer betrapt door camera

* winkelend publiek voelt zich veiliger door aanwezige camera's

Dergelijke teksten heeft u waarschijnlijk ook wel ergens gelezen.
Door het enorme succes, wordt de camera in steeds meer situaties toegepast.

Diefstalpreventie in winkels:

Dit is de meest bekende toepassing; in winkels worden één of meerder camera's duidelijk zichtbaar geplaatst, waarmee het winkelend publiek wordt geobserveerd. De beelden worden op een monitor getoond aan het personeel. (In sommige gevallen worden om preventieve redenen ook "dummy camera's" geplaatst, dit zijn lege behuizingen van normale camera's)

Overvalpreventie in winkels, horeca, banken

Dit is misschien wel de meest succesvolle toepassing; dankzij deze vorm van registratie werden de meeste roofovervallen op pompstations opgelost, met als gevolg dat het totaal aantal roofovervallen is gedaald.
Bij deze toepassing is het belangrijk dat het gezicht van de dader in beeld komt, zodat identificatie mogelijk is. (De toedracht van de overval is niet belangrijk) Een goede cameraopstelling is dus bij de kassa, of bij de ingang. Verder dient een timelaps recorder of harddisc recorder aanwezig te zijn die permanent opneemt.

Buitenobservatie

Observatie van een buitenterrein kan soms nodig zijn, wij denken b.v. aan fietsenstallingen, parkeerterreinen, opslag, entreebewaking, e.d.

Doormelding:

Indien u een bepaalde situatie wilt bewaken, en onmiddellijke reactie gewenst is, kunt u de beelden direct laten doormelden naar een meldkamer, in de meldkamer worden deze beelden bekeken en afhankelijk van de situatie afgehandeld.
U kunt hierbij denken aan het openen van een hek, inschakelen van verlichting, waarschuwen van een bewakingsdienst, aanzetten van het koffiezetapparaat of wat dan ook. Deze doormelding vindt plaats via een normale een ISDN telefoonlijn of via internet.

TV cam:

Voor woonhuizen en evt. kleine bedrijven hebben wij een leuke oplossing, de tv cam, waarmee u de veiligheid en het comfort rond uw huis kunt vergroten.
Het systeem is in delen op te bouwen en bestaat uit:
De tv cam: een miniatuur camera in een kleine buitenbehuizing, kompleet met voeding en aansluitsnoer. De camera wordt aangesloten op de SCART aansluiting van uw televisie en u kunt via het videokanaal de beelden direct bekijken. Voorbeelden van toepassing: uw voordeur, de garage, de schuur, de carport, de kinderkamer, de oprit, de tuin, het zwembad enz.

Camera's overige:
Naast bovengenoemde kunnen wij nog veel meer camera's van diverse merken andere randapparatuur voor de meest uiteenlopende toepassingen levere