Meer Informatie klik op onderstaande links:

Centrales:

* AlphaVision® NG

* Scantronic 9850

* Scantronic 9851Detectoren:

* Dualtech detectoren

* Anti-masking serie

* Actief infrarood detectoren

* GlasbreukdetectieMeldkamer:

* Devision Meldkamer

Inbraak Centrales


Scantronic 9850

De Scantronic 9850 is een 16 zone hybride controlepaneel waarbij draadloze 868Mhz toegepast kan worden. Standaard beschikt de centrale over 16 dubbel-eindelijn zones. Door het toepassen externe zonemodules kunt u kiezen voor 8 zones extern bekabeld, of 8 zones extern draadloos. Het maximale zoneaantal blijft, ongeacht welke configuratie u kiest, maximaal 16 zones.
Het systeem bestaat uit een controlepaneel in metalen behuizing, met de mogelijkheid voor maximaal 4 externe codebediendelen en 1 sleutelschakelaar interface. Er is minimaal 1 LCD codebediendeel nodig.

Het controlepaneel biedt de volgende mogelijkheden:

* Een vier-draads bus voor codebediendelen, sleutelschakelaar interface en bekabelde, of draadloze 868 MHz zoneuitbreidingen.
* Zone aansluitingen, keuze uit normaal 4-draads, eindelijn of dubbel-eidelijn configuratie.
* Aansluitingen voor 3 vrij programmeerbare uitgangen waarvan 2 relais.
* Interne sirene driver welke alarm, brand, in/-uitlooptonen en de deurbelfunctie genereert. Het volume van de in/-uitlooptonen zijn instelbaar.
* Opsteekplug voor 8300 Microm telefoonkiezer.
* Lokaal of remote te programmeren via Windows Downloader.
* Aansluitingen voor gebruik van externe telefoonkiezer.


De 9850 kan op verschillende manieren bediend worden. Voor het programmeren van het systeem moet minimaal 1 LCD codebediendeel aangesloten zijn. Er kunnen maximaal 4 codebediendelen worden aangesloten. Het LCD codebediendeel beschikt over een 1 x 16 karakter LCD scherm. Met behulp van de programmering bepaalt u de taalkeuze. Het LCD scherm wordt gebruikt voor het weergeven van systeemstatus, systeem meldingen en zoneomschrijvingen. Tevens kan het LCD codebediendeel gebruikt worden om het systeem te programmeren.