Meer Informatie klik op onderstaande links:

Centrales:

* AlphaVision® NG

* Scantronic 9850

* Scantronic 9851Detectoren:

* Dualtech detectoren

* Anti-masking serie

* Actief infrarood detectoren

* GlasbreukdetectieMeldkamer:

* Devision Meldkamer

InbraakbeveiligingInbraakbeveiliging

Veiligheid is van groot belang. Zowel voor mensen als voor materiële zaken.
Hoe belangrijk precies, merken we helaas vaak pas als het misgaat.
En dat terwijl veel leed en schade te voorkomen zijn.
Met de juiste inbraakbeveiliging is de kans op een inbraak zeer klein. Bovendien is kwalitatief goede beveiliging voordelig. U houdt mogelijke schade buiten de deur en het kan ook nog schelen in de verzekeringspremie.

Centrale Verwerkingseenheden

De Centrale verwerkingseenheid is het middelpunt van uw alarminstallatie.
Indien er een aantal detectoren moeten worden aangesloten, de installatie gesplitst moet worden in meerdere blokken of afzonderlijke systemen is een centrale verwerkingseenheden de beste oplossing. Het fraaiogende codebediendeel is het belangrijkste component van de centrale. Hierop zult u middels het intoetsen van uw persoonlijke code bepalen of u geheel of slechts gedeeltelijk uw systeem wilt inschakelen. De centrales beschikken over een geheugen voor gebeurtenissen, voorzien van tijd en datum, zodat u terug kunt zien wanneer een inbraak, sabotage, overval, brand, heeft plaats gevonden. Meer informatie over centrales kunt u hier vinden.

Detectoren

De detectoren zijn de "ogen en oren" van uw beveiligingssysteem. Middels glasbreukmelders, magneetcontacten en bijvoorbeeld infrarood detectors wordt de inbreker "gezien of gehoord". Het gebruik van detectors verschild per situatie. Denk bijvoorbeeld aan de huiskamer met huisdieren of publieke ruimtes met hoge veiligheids eisen. Meer informatie over detectoren kunt u hier vinden.

Meldkamer

Ook kan uw systeem op een meldkamer worden aangesloten. Bij een melding ondernemen zij de door u gewenste aktie. Meer informatie over de meldkamer vindt u hier.