Meer Informatie klik op onderstaande links:

Centrales:

* AlphaVision® NG

* Scantronic 9850

* Scantronic 9851Detectoren:

* Dualtech detectoren

* Anti-masking serie

* Actief infrarood detectoren

* GlasbreukdetectieMeldkamer:

* Devision Meldkamer

Toegangscontrole

Security care Amstelland bied u ook de nodige systemen voor toegangscontrole.


Intercom systemen


Zo zijn er intercom systemen voor uw woning, bedrijfspand of appartement die voorzien kunnen worden van camera's (zowel kleur als zwart/wit) zodat u ziet wie u binnenlaat. Natuurlijk kunt u uw gasten middels het spreekgedeelte te woord staan. U kunt zelf de toegangsdeur vrijgeven middels het aansturen van een elektrisch slot.

Tag Systeem

Toegangscontrole is ook mogelijk middels een tag-systeem. Tags zijn elektronische sleutels met elk een unieke code. Door de tag voor een code lezer te houden zal de deur, wanneer u toegang heeft tot dit pand, automatisch open gaan.

Voor bedrijven is dit systeem uit te breiden met een uren registratie systeem zodat de ouderwetse prikklok naar het museum kan verdwijnen. Uw personeels functionaris kan deze gegevens op zijn computer importeren of uitprinten.

In het toegangsregistratiesysteem kan precies worden aangegeven welke personen op welke dagen en voor welke ruimte toegang hebben. Zet iemand een doos tussen de deur (om deze te blokkeren); u krijgt automatisch een melding dat de deur te lang open staat.
Natuurlijk koppelen wij, indien aanwezig, het tag-systeem op uw brandmeld centrale, zodat bij calamiteiten de nooddeuren automatisch ontgrendelen.

Uw receptionisten zullen dit systeem een verademing vinden. zij hoeven immers niet steeds de intercom oproepen te beantwoorden of alweer naar de toegangsdeur te lopen.