Meer Informatie klik op onderstaande links:

Centrales:

* AlphaVision® NG

* Scantronic 9850

* Scantronic 9851


Detectoren:

* Dualtech detectoren

* Anti-masking serie

* Actief infrarood detectoren

* GlasbreukdetectieMeldkamer:

* Devision Meldkamer

VeiligheidsadviesVEILIG WONEN

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. Maar ook door het nemen van bepaalde maatregelen voorkomt u inbraak. Denk aan de deuren 's nachts op slot doen, zorgvuldig met uw sleutels omgaan, ramen dichtdoen terwijl u slaapt, afspraken met buren maken. Met andere woorden door al deze maatregelen, u voelt zich weer veilig in uw eigen huis!

De voordelen op een rij:

* De kans op een geslaagde inbraak neemt af met ongeveer 95%.
* De meeste verzekeraars geven korting op de premies van uw inboedelverzekering.

U voelt zich veilig in uw huis.

Aanpassingen aan uw huis
Als u in aanmerking wilt komen voor het certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®, dan moet uw woning voldoen aan een aantal eisen. Eisen aan hang- en sluitwerk, deuren en ramen, verlichting en zicht, brandveiligheid. Veilig wonen is ook een kwestie van bewust wonen. De beste sloten helpen niet als u ze niet gebruikt of als u weggaat en een raam openlaat. Het is daarom belangrijk dat u ook veilig handelt. Dit betekent bijvoorbeeld licht 's avonds laten branden als u niet thuis bent, uw buren of vrienden vragen om op uw huis te letten als u op vakantie bent, uw sleutels NIET onder de deurmat verstoppen, waardevolle bezittingen met extra zorg behandelen.

U kunt de politie van uw regio of Security Care Amstelland, als erkende Politiekeurmerk Veilig Wonen® adviseur, om een vrijblijvend advies vragen. Vervolgens kunt u ons de aanpassingen laten verrichten

Korting op uw inboedelverzekering

Met het certificaat Veilige Woning van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® in handen, kunt u bij veel verzekeraars korting op uw inboedelverzekering krijgen. Onze veiligheidsdeskundige komt graag bij u langs voor het juiste advies voor uw veiligheid en dat van uw gezin of collega's.

Wilt u een afspraak maken met onze veiligheidsdeskundige? klik dan hier!